Barak Türkiye'ye, İsrail ordusu Gazze'ye
İsrail Savunma Bakanı Barak, Türkiye'ye gelirken ordusu Gazzeye saldırdı;7 Filistinli yaralandı
Arşiv
12.02.2008, 10:16 13.02.2008, 08:39

İsrail ile Türkiye arasında çeşitli anlaşmalar imzalamak için bugün gelmesi beklenen Savunma Bakanı Ehud Barak, Ankara'ya varmadan, emrindeki orduyu Filistinlilerin üzerine saldı.
İsrail askerlerinin sabah erken saatlerde Gazze kentine girdiği ve çıkan çatışmada 7 Filistinliyle bir İsrailli askerin yaralandığı bildirildi.
Filistinli görgü tanıkları, 20 kadar zırhlı araçla helikopter desteğinde kente giren askerlerle Filistinliler arasında çıkan çatışmada 7 Filistinlinin yaralandığını aktardı.
İsrail ordusunun sözcüsü de "şafaktan önce sona eren saldırıda bir askerin hafif yaralandığını" belirtti.
Gazze Şeridi'nde dün Filistin Halk Kurtuluş Cephesi üyesi öldürülmüştü.
yuksel
15 yıl önce
kardesim durumun ehemmiyetinin farkindayiz. Dua etmekten baska sansimiz yok. 1 sansimiz daha vardi oda kacti. muslumanlar uyandilar ve secimlerde Amerikanci hukumeti yeniden desteklediler. sence bu halk hala uyuyor mu?
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)
sinan
15 yıl önce
bunlar bu sefer galiba işi bitirmeye yani bütün filistinli kardeşlerimizi yok etmeye kararlı ne olduysa ABD de denilen lanetli geldikten sonra başladı ALLAH c.c müslümanların yardımcısı olsun kahrolsun ABD israil artık müslümanlar uyanmacakmı yeter allah aşkına uyanalım
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)