CHP'li Gök'ten Perinçek'e destek
CHP'li İsa Gök "Perinçek'in görüşlerini, ulusal duruşunu, ülke için ne denli yurtsever olduğunu biliyoruz" diye destek verdi.

Ergenekon soruşturması çerçevesinde tutuklanan İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek'e Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili İsa Gök'ten destek geldi.
İP Mersin İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Gök, "Perinçek'in görüşlerini, ulusal duruşunu, ülke için ne denli yurtsever olduğunu biliyoruz." dedi.
Kemal Alemdaroğlu, İlhan Selçuk ve Doğu Perinçek'in de aralarında bulunduğu operasyonun zamanlamasının önemli olduğunu öne süren Gök, şunları kaydetti:
"8 aydır davası açılmayan bir operasyon. Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'ne aykırı bir muamele. Tahkikatın bu kadar dava açılmayacak aşamada tutulması ayrı bir suç. Ama Türkiye bunu yaşıyor. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'nın AK Parti'yi kapatma davasını açmasının bir hafta ardından 'Ha öyle mi!' der gibi. Türkiye ne yazık ki bunun ayıbını yaşıyor. Buna sevinenler de ortada, üzülenler ortada. Üzülenler dostlarımız, bu ülkenin yurtseverleri."
Kaynak: AA