banner39

Köksal Toptan, Suudi Arabistan'da

TBMM Başkanı Köksal Toptan, resmi davetli olarak Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a gitti.

Arşiv 29.03.2008, 18:40 29.03.2008, 18:40
Köksal Toptan, Suudi Arabistan'da


TBMM Başkanı Köksal Toptan, Şura Meclisi Başkanı Salih Bin Abdullah Hamid'in resmi davetlisi olarak Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a geldi.

Toptanı Riyad Kraliyet Havaalanı'nda muadili Salih bin Abdullah, Türkiye Cumhuriyeti Riyad Büyükelçisi Naci Koru ve elçilik yetkilileri karşıladı.

Suudi Arabistan ziyaretinde Köksal Toptan'a eski Meclis Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Bülent Arınç, TBMM İdare Amiri Ahmet Küçük, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Murat Özkan, TBMM İslam Konferansı Örgütü Parlamento Birliği Türk Grubu Başkanı İrfan Gündüz ile AK Parti Rize Milletvekili ve Türkiye- Suudi Arabistan İş Konseyi Başkanı Ali Bayramoğlu eşlik ediyor.

Köksal Toptan başkanlığındaki TBMM heyeti, Suudi Arabistan'daki temaslarında yarın başlayacak. Köksal Toptan, yarın Veliaht Prens Sultan bin Abdülaziz'le bir araya gelecek. TBMM heyeti, Suudi Arabistan Şura Meclisi'nde de temaslarda bulunacak.

Yorumlar (0)
Günün Anketi Tümü
Türkiye İsveç'in NATO üyeliğine onay vermeli mi?