banner39

Timsah maden işçisini yuttu

Malezya'da 5 buçuk metre uzunluğundaki timsahın saldırısına uğrayan maden işçisi bulunamadı.

Arşiv 27.04.2007, 12:05 27.04.2007, 12:06
Timsah maden işçisini yuttu

Çin resmi haber ajansı Xinhua'da yer alan habere göre Malezya'nın doğusundaki Sarawak eyaletinde Çarşamba sabahı meydana gelen olayda maden işçisi Abdulhamid Osman (18) dev timsahın saldırısına uğradı.

Osman'ın meslektaşı İsa Mahadi, "Bizim için çok kötü bir sürpriz oldu. Çalıştığımız sırada timsah suyun içerisinden aniden fırladı ve Abdül'ü kapıp tekrar suya döndü. Şok yaşadık ve her şey bir anda olup bitti" dedi.

İki gündür süren arama çalışmalarının ardından Abdül'ün cesedine hala ulaşılamadı. Polis Şefi Mat Jusoh, nehirdeki arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü, cesedin büyük ihtimalle timsahın midesinde olabileceğini vurguladı.

NİKARAGUA'DA 4  YAŞINDAKİ ÇOCUĞU YUTMUŞTU

Maiz nehrinde 2 kardeşiyle birlikte yüzen çocuk, bir anda su yüzüne çıkan 5 metrelik timsahın saldırısına uğradı. Dev sürüngen, küçük çocuğu kaptığı gibi suya daldı.

ÇİN'DE DE KENDİSİYLE OYNAYAN BİR ÇOCUĞU TİMSAH KAPMIŞTI

Çin'de bir tatil parkında, timsahla oynayan, onu sapan ve sopalarla kızdıran 9 yaşındaki çocuk, timsaha yem oldu.
 

Çin'in güneybatısında Guangşi tatil parkında, timsahla oynayan, onu sapan ve sopalarla kızdıran 9 yaşındaki çocuk, timsaha yem oldu.

Resmi Şinhua (Yeni Çin) haber ajansının bildirdiğine göre, dün parkta oynayan çocuk, büyük timsahın çeneleri içinde kaldı. Emniyet görevlileri, timsahı öldürerek karnından talihsiz çocuğun vücut kalıntılarını çıkardı.

TAYVAN'DA DA BİR TİMSAH BAKICISININ KOLUNU KOPARMIŞTI

Tayvan'da bir ay önce hasta bir timsahı tedavi edeceği sırada kolunu kaptıran veterinerin kolu sonradan yerine takıldı.

Photo

Yorumlar (0)
Günün Anketi Tümü
Türkiye İsveç'in NATO üyeliğine onay vermeli mi?