banner39

Çınar'daki saldırıda 1,5 ton patlayıcı kullanılmış | FOTO

Çınar'da üçü çocuk altı kişinin hayatını kaybettiği PKK saldırısında 1,5 ton patlayıcı kullanıldığı belirtiliyor

Güncel 14.01.2016, 12:56 14.01.2016, 13:09
Çınar'daki saldırıda 1,5 ton patlayıcı kullanılmış | FOTO

Dünya Bülteni/ Haber Merkezi

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğü binası ve polis lojmanlarına düzenlenen saldırıda 1,5 ton patlayıcı kullanıldığı bildirildi.

PKK tarafından Çınar'da 19 Mayıs Caddesi'ndeki İlçe Emniyet Müdürlüğü binası önünde gerçekleştirilen bombalı saldırıda patlamanın etkisiyle üstü lojman olarak kullanılan binanın arka duvarı yıkıldı. Olayda 3'ü bebek altı kişi hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden 6 kişiden birinin 5 aylık bebek olduğu ve ölenler arasında 4 ve 12 yaşlarında 2 çocuğun da bulunduğu belirtildi. Saldırıda yaralanan 39 kişinin tedavileri ise Diyarbakır'daki hastanelerde sürüyor.

Yorumlar (0)
Günün Anketi Tümü
Türkiye İsveç'in NATO üyeliğine onay vermeli mi?