Seçime günler kala Yıldırım projelerini açıkladı
Seçim öncesi İstanbul vaatlerini açıklayan Binali Yıldırım, sosyal barış projesini de anlattı.

İstanbul seçimleri öncesinde Binali Yıldırım da Ekrem İmamoğlu da vatandaşlara projelerini anlatmaya devam ediyor.
Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul seçimlerini iptal etme kararı almasıyla başlayan seçim sürecinde adaylar projelerini anlatmaya hız verdi.
Binali Yıldırım anlattığı proje kapsamında İGDAŞ ve İSKİ'ye olan 500 milyon liralık faizin silineceğini söyledi. İGDAŞ ve İSKİ'ye toplam borcun 2 milyar lira olduğunu dile getiren Binali Yıldırım, bu paranın 1,5 milyar lirasının ana para 500 milyon lirasının da faiz olduğunu söyledi.
Yıldırım, "Borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlarımızdan gecikme zammı ve cezası alınmayacak. Yani 500 milyon lirayı silmiş olacağız" şeklinde konuştu.
31 Mart yerel seçim sonrası yapılan itirazlar neticesinde İstanbul'da belediye başkanı seçiminin 23 Haziran tarihinde yenilenmesine karar verilmişti.