Soylu: Terörü tasfiye edeceğiz
İçişleri Bakanı Soylu, "Elbette terör ile mücadelemizi sürdüreceğiz, terörü tasfiye edeceğiz. Türkiye'nin her noktasında vatandaşlarımızla inşallah işsizlikle aynı mücadeleyi gerçekleştireceğiz." dedi

Dünya Bülteni/ Haber Merkezi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, merkez Sur ilçesinde esnafı ziyaret ederek, terör mağduru bazı vatandaşların sorunlarını dinledi. Terör mağduru bir kadının, "Bizim sıkıntılarımızı siz halledersiniz." sözleri üzerine Soylu, kadına sarılarak, yardımcı olacaklarını belirtti.
Bir başka vatandaşın, Hasanpaşa Hanı'nda şiir okuması üzerine Bakan Soylu da vatandaşa, "Sağ olasın gönlümüzü açtın." diyerek teşekkür etti.
TERÖRLE MÜCADELE
İçişleri Bakanı Soylu, "En önemli meselelerimizden bir tanesi de açık söylemek lazım. Elbette terör ile mücadelemizi sürdüreceğiz, terörü tasfiye edeceğiz. Bilinmesi lazım ki Diyarbakır'da, Mardin'de, Türkiye'nin her noktasında vatandaşlarımızla inşallah işsizlikle aynı mücadeleyi gerçekleştireceğiz. Terörün tasfiyesi işsizliğin tasfiyesi anlamına gelecektir. İkisinin birbiri ile olan ilişkisi doğru bir ilişkidir. Birisi çözüldüğü zaman ötekisi çözülecek bir ilişkidir. İnşallah bu konuda bizim burada beraber olduğumuz arkadaşlarımız, milletvekillerimiz, genel başkan yardımcılarımız, valilerimiz, büyükşehir belediye başkanımız, esnafımız biz istiyoruz ki buralar cıvıl cıvıl olsun, her zaman insanlar alışveriş yapsın." diye konuştu.