banner39

Trablus'da son iki günde 100'den fazla kişi öldü

Libya'da Kaddafi'ye bağlı güçlerin, muhaliflerin kontrolündeki bölgeye yaptığı bombardıman sonucu, son iki günde 100'den fazla insan öldü.

Ortadoğu 18.04.2011, 23:20 18.04.2011, 23:40
Trablus'da son iki günde 100'den fazla kişi öldü

Dünya Bülteni / Haber Merkezi

Libya lideri Muammer Kaddafi'ye bağlı güçlerin, Trablus'un batısında muhalif güçlerin kontrolündeki El Jabal El Garbi bölgesine düzenlediği yoğun bombardıman sonucu, son iki günde 100'den fazla insanın hayatını kaybettiği bildirildi.

Adını açıklamak istemeyen bir bölge sakini, Kaddafi güçlerinin bombardımanı sonucu bölgedeki Yefren ve Nalut kentlerinde muhalif güçler ile siviller arasından 110 kişinin öldüğünü belirtti.

Bir diğer bölge sakini, "Kaddafi güçlerinin bölgede bir katliam yapmakta olduğunu, iki günde en az 100 kişinin öldüğünü" söyleyerek, bu güçlerin "evlere, hastanelere rastgele roket saldırısı düzenlediklerini, birçok ailenin Tunus'a kaçtığını" anlattı.

 

Yorumlar (0)
Günün Anketi Tümü
Türkiye İsveç'in NATO üyeliğine onay vermeli mi?