Yemen'de aşiretler ile askerler arasında çatışma
Yemen'in başkenti Sana'a'da, hükümet birlikleriyle aşiret üyeleri arasında çıkan çatışmalarda 1 kişi hayatını kaybetti

Dünya Bülteni / Haber Merkezi
Yemen'in başkenti Sana'a'da hükümet birlikleriyle muhaliflere destek veren aşiret üyeleri arasında şiddet çatışmalar çıktı. Çatışmalarda 1 kişi öldü.
Başkentin Hasaba mahallesinde sabahın erken saatlerinde başlayan, daha sonra çevredeki sokaklara da yayılan çatışmalarda 7 kişi de yaralandı.
Çatışmalarda ağır silahların kullanıldığı ve patlamalar duyulduğu belirtildi. Ölen kişinin bir generalin özel koruması olduğu, 5 kişinin de yaralandığı kaydedildi.
Havan mermilerinden birinin Yemen devlet televizyonu binasının yakınındaki Sufan mahallesindeki bir eve isabet ettiği, 2 kişinin yaralandığı bildirildi.
Hasaba, Yemen'in Şeyh Sadık El Ahmar'ın lideri olduğu en güçlü aşiret konfederasyonunun karargahı durumunda bulunuyor.
Yemen'de Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih'in yönetimi bırakması için hemen her gün gösteriler düzenleniyor.