banner39

AK Parti İstanbul İl Başkanı 4 ismi görevden aldı

AK Parti İstanbul İl Başkanlığında değişiklik..Ekonomi İşleri Başkanı Kemal Uyumaz, İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı'na kaydırıldı. Yeni İl Ekonomi Başkanı da Süleyman Aykaç oldu. Necati Karagöz'ün İl Teşkilat Başkanı olması nedeniyle boşalan İl İnsan Hakları Başkanlığı'na da Engin Telli getirildi.

Politika 24.09.2019, 14:32 24.09.2019, 14:49
AK Parti İstanbul İl Başkanı 4 ismi görevden aldı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, 4 ismi görevden aldı. Görevden alınanlar arasında il teşkilat başkanı ve il yerel yönetimler başkanı da bulunuyor.

Ekonomi İşleri Başkanı Kemal Uyumaz, İl Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı'na kaydırıldı. Yeni İl Ekonomi Başkanı da Süleyman Aykaç oldu. Necati Karagöz'ün İl Teşkilat Başkanı olması nedeniyle boşalan İl İnsan Hakları Başkanlığı'na da Engin Telli getirildi. İl Dış ilişkiler Başkanı Fatih Öğün oldu. İl Yerel Yönetimler Başkanı olarak da Ali Aslan atandı. 

Kaynak: Ajanslar

Yorumlar (0)
Günün Anketi Tümü
Türkiye İsveç'in NATO üyeliğine onay vermeli mi?