Önerge çekildi, daha kapsamlısı yolda
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, 4 eski bakan hakkındaki önergenin geri çekildiğini açıkladı. Aydın'ın açıklamasına göre, daha kapsamlı hazırlanacak önerge haftaya Meclis'e sunulacak
Politika
22.04.2014, 23:49 23.04.2014, 08:34

Dünya Bülteni/ Haber Merkezi
AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, 4 eski bakanla ilgili verdikleri soruşturma komisyonu önergelerini geri çekeceklerini, yerine daha kapsamlı iddiaların yer alacağı bir soruşturma önergesi vereceklerini, bunun da haftaya Genel Kurul'da görüşüleceğini bildirdi.
Önergenin geri çekilmesine ilişkin gerekçeyi AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın açıkladı. Aydın, önergenin "Daha kapsamlı hale getirilmek için geri çekildiğini" söyledi.
Eski bakanlar hakkında hem CHP, hem de AK Parti soruşturma komisyonu kurulması için önerge vermişlerdi.
CHP, 4 eski bakan hakkında 4 ayrı önerge verirken, AK Parti dört bakan için tek bir soruşturma önergesini Meclis'e sunmuştu.
Ahmet Aydın haftaya Meclis'e sunacakları önergede, daha kapsamlı iddiaların yer alacağını açıkladı.