banner39

Köşk zirvesi öncesi AK Parti'de kozmik toplantı

Başbakan Erdoğan, bugün Köşk'e çıkarak Gül'le konuşacak. Görüşmeden önce Ak Parti'de iki hafta önce yapılan, bakanların bile cep telefonlarının içeri alınmadığı toplantının bir benzeri yapılıyor. Toplantıya yine cep telefonları alınmadı

Türkiye 24.04.2014, 11:45 24.04.2014, 12:45
Köşk zirvesi öncesi AK Parti'de kozmik toplantı

Dünya Bülteni/ Haber Merkezi

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, bugün Çankaya Köşkü'ne çıkarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bir araya gelecek. Görüşme normalde rutin bir görüşme; ancak Köşk seçimleri öncesi olduğu için görüşmenin konuyla ilgili de olabileceği değerlendiriliyor. Görüşme öncesinde Ak Parti Genel Merkezi'nde kozmik bir toplantı yapılıyor. Başbakan Erdoğan, parti genel merkezinde, AK Parti 4. Büyük Kongre delegeleriyle istişare toplantısına bir araya geliyor.

Köşk için nabız yoklamaya devam eden Başbakan Erdoğan başkanlığındaki toplantıda yoğun güvenlik önlemleri alındı. Toplantıya daha önceki toplantıda olduğu gibi yine cep telefonları alınmadı.

Milletvekilleriyle, il başkanlarıyla bir araya gelen Başbakan Erdoğan bu kez delegelerle buluşuyor. Şimdi gözler Köşk adaylığı, üç dönem kuralı ve dar bölge ile ilgili konuların görüşüleceği bu toplantıda.

Toplantıdan çıkacak karar doğrultusunda Başbakan Erdoğan'ın Gül'le olan bugünkü görüşmesinde konuyu gündeme getirebileceği tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)
Günün Anketi Tümü
Türkiye İsveç'in NATO üyeliğine onay vermeli mi?